Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета с гъби и зеленчуци
166365

Пилешки дробчета с гъби и зеленчуци

Продукти:
500 г пилешки дробчета
1 бр. зелена чушка
1 бр.червена чушка
1 глава лук
2 сръка зелен лук
200 г пресни гъби
1 бр. морков
2 с.л. брашно
сол, черен пипер

Приготвяне:
Дробчетата се измиват и се нарязват на дребни парчета. Осоляват се и се оставят да престоят 10 минути. След това се овалват в брашно и се пържат в сгорещено олио до зачервяване. Готовите дробчета се оставят да се отцедят хубаво от мазнината. Гъбите и зеленчуците се нарязват на едро. Запържват се в гореща мазнина. Наливат се 200 мл вода и се оставя на котлона да ври. Когато водата изври, се подправя със сол и черен пипер. Пилешките дробчета се слагат в средата на голяма чиния и около тях се изсипват готовите зеленчуци.

1
2 3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft