Пилешки дробчета с ориз
Панирани пилешки дробчета
Вкусни пилешки дробчета на фурна с лук
Пилешки дробчета с филе и зеленчуци
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета навити с бекон
Пилешки дробчета с бекон и кашкавал
Пилешки дробчета с гъби и зеленчуци
Пилешки дробчета с гъби и зеленчуци
Продукти:
500 г пилешки дробчета
1 бр. зелена чушка
1 бр.червена чушка
1 глава лук
2 сръка зелен лук
200 г пресни гъби
1 бр. морков
2 с.л. брашно
сол, черен пипер
Приготвяне:
Дробчетата се измиват и се нарязват на дребни парчета. Осоляват се и се оставят да престоят 10 минути. След това се овалват в брашно и се пържат в сгорещено олио до зачервяване. Готовите дробчета се оставят да се отцедят хубаво от мазнината. Гъбите и зеленчуците се нарязват на едро. Запържват се в гореща мазнина. Наливат се 200 мл вода и се оставя на котлона да ври. Когато водата изври, се подправя със сол и черен пипер. Пилешките дробчета се слагат в средата на голяма чиния и около тях се изсипват готовите зеленчуци.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари