Пълнени чушки със сос и кайма
Пълнени чушки с ориз и гъби
Пълнени камби с пилешко
Пълнени чушки на фурна
Пълнени чушки с ориз
Пълнени чушки с яйца и сирене с доматен сос
Пълнени чушки с кайма и ориз
Пълнени чушки със зеленчуци
Пълнени чушки с яйца и сирене
Пълнени пиперки
Пълнени камби с пилешко
Продукти:
6-7 бр. големи червени чушки камби
1 глава лук
250 г пилешки гърди
1 с.л. майонеза
1 скилидка чесън
сол, черен пипер, кимион
1 с.л. лимонов сок
кашкавал
2 бр. кренвирши
6-7 бр. яйца (по 1 за всяка чушка)
приготвяне:
Изчистваме чушките от дръжките и семките и ги нареждаме в намазнена тавичка. Посоляваме ги леко от вътре.
Нарязваме пилешкото месо на ситно и го объркваме с майонезата, лимоновия сок, чесъна и подправките. В тиган запържваме ситно нарязания лук, до златисто и прибавяме месото. Пържим около 4-5 минути и го разпределяме във всички чушки. Отгоре слагаме кашкавал на кубчета и кренвирши. Във всяка камба слагаме по едно яйце, посоляваме и печем на 250С около 40-45 минути.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари