31 Март 2012
810229
Сандвичи Брускета - ЗАКУСКА
Пирожки със сирене - ЗАКУСКА
Понички със заквасена сметана - ЗАКУСКА
Свинско в гърне или йенска тенджера - ОБЯД
Пилешки бутчета със сметана - ОБЯД
Шницели - ОБЯД
Кюфтенца с картофи на фурна - ВЕЧЕРЯ
Спанак с ориз - ВЕЧЕРЯ
Спанак с яйца на фурна - ВЕЧЕРЯ
Свинско в гърне или йенска тенджера - ОБЯД
2-3 бр. моркови
1 ч.ч. домати
1 глава целина
1-2 дафинови листа
2-3 зърна бахар
50 мл олио
4-5 скилидки чесън
1 ч.ч. вино
3-4 бр. печени белени чушки
2-3 глави лук
магданоз
сол
В мазнината се задушава месото, нарязано на парчета с малко сол. След това се добавят лукът, морковите на колелца и нарязаната глава целина. Изсипват се и доматите и се вари 15-20 минути. След това се слагат нарязаните чушки, скилидките чесън, подправките и виното и се изсипва в гърне или йенска тенджера. Задушава се във фурна 1 час. Поръсва се обилно с магданоз. Сервира се със задушен ориз или картофено пюре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари