31 Март 2012
810229
Сандвичи Брускета - ЗАКУСКА
Пирожки със сирене - ЗАКУСКА
Понички със заквасена сметана - ЗАКУСКА
Свинско в гърне или йенска тенджера - ОБЯД
Пилешки бутчета със сметана - ОБЯД
Шницели - ОБЯД
Кюфтенца с картофи на фурна - ВЕЧЕРЯ
Спанак с ориз - ВЕЧЕРЯ
Спанак с яйца на фурна - ВЕЧЕРЯ
Шницели - ОБЯД
* 400 г кисело мляко
* 500 г кайма
* 1-2 бр. моркови
* 1-2 глави лук
* 1-2 бр. чушки
* 1 ч.л. сода бикарбонат
* 100 г сирене
* 1 и 1/2 ч. брашно
* 2 бр. яйца
* сол
* черен пипер
* девисил
* чубрица
* магданоз
* брашно за овалване
* мазнина за пържене
Морковите, чушките, лука, магданоза и сиренето се нарязват на дребно, слагат се подправките и яйцата. Всичко това се смесва с киселото мляко, в което предварително е разтворена содата. Прибавят се и каймата и брашното и се бърка докато стане хомогенна смес. Оформят се шницели, овалват се в брашно и се пържат в сгорещена мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари