13 Август 2012
398074
Супа топчета с копър и чесън
Супа топчета с картофи
Супа топчета с гъби
Супа тиквички и топчета
Класическа супа топчета
Супа топчета с топено сирене
Супа топчета с телешки бульон
Супа топчета с топено сирене
2,5 л вода
2 броя тригълничета топено сирене
4-5 броя картофи
250 г гъби (печурки)
300 г пилешка кайма
1 глава кромид лук
1 морков
1 дафинов лист
сол
смлян черен пипер
олио
• Картофите, морковът, лукът и печурките се почистват и се измиват.
• Каймата се омесва с настъргания лук.
• В мокри ръце се оформят топчета.
• Морковът се нарязва на дребно и се задушава в малко мазнина.
• Картофите се нарязват на дребни кубчета, а гъбите на филийки.
• В голяма тенджера се кипва 2,5 литра вода.
• Добавя се топеното сирене, нарязано на кубчета.
• Прибавят се картофите, топчетата, морковите и гъбите.
• Подправя се със сол, черен пипер и дафинов лист.
• Супата се кипва и огънят се намалява.
• Вари се на тих огън 30-35 минути.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари