Как се прави супа топчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Супа топчета с топено сирене
398074

Супа топчета с топено сирене

2,5 л вода
2 броя тригълничета топено сирене
4-5 броя картофи
250 г гъби (печурки)
300 г пилешка кайма
1 глава кромид лук
1 морков

1 дафинов лист
сол
смлян черен пипер
олио

• Картофите, морковът, лукът и печурките се почистват и се измиват.
• Каймата се омесва с настъргания лук.
• В мокри ръце се оформят топчета.
• Морковът се нарязва на дребно и се задушава в малко мазнина.
• Картофите се нарязват на дребни кубчета, а гъбите на филийки.
• В голяма тенджера се кипва 2,5 литра вода.
• Добавя се топеното сирене, нарязано на кубчета.
• Прибавят се картофите, топчетата, морковите и гъбите.
• Подправя се със сол, черен пипер и дафинов лист.
• Супата се кипва и огънят се намалява.
• Вари се на тих огън 30-35 минути. 

1 2 3 4 5
6
7
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft