Бързи рецепти с тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Тиквички с колбас и кашкавал на фурна
263618
Тиквички с колбас и кашкавал на фурна

Тиквички с колбас и кашкавал на фурна

6 бр. тиквички
400 г кисело мляко
2 бр. яйца
2 ч.ч. бяло брашно
3-4 с.л. червен пипер
сол, черен пипер
3-4 скилидки чесън
масло (за намазване на тавичката)
олио
100 г колбас - по желание
100 г кашкавал

Тиквичките се обелват , нарязват се на кръгчета, посоляват се и след около петнадесетина минути се отцеждат.
В купа разбъркваме брашното заедно с червения пипер и малко черен пипер. Започваме да овалваме тиквичките в брашното, изтърсваме добре, след което ги нареждаме в намазана с масло тавичка. По желание добавяме и колбас, нарязан на дребни кубчета. Заливаме отгоре с много малко олио (примерно около 1 кафена чашка) и печем във фурна на 220 градуса докато тиквичките не станат златисто-кафяви на цвят. Приготвя се заливка от киселото мляко с двете яйца, щипка сол, черен пипер, пресованите скилидки чесън, около 2-3 с.л. от брашното, в което сме овалвали тиквичките. След като тиквичките са запечени, се заливат със заливката, настъргваме и кашкавала, и се дозапича. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft