6 Април 2013
221330
Торта Гараш
Торта Династия
Торта Добуш рецепта
Торта Наполеон
Бишкотена торта
Торта Бяла Неделя
Лесна бисквитена торта
Домашна торта
Торта с крем маскарпоне
Торта с баварски крем
Торта с баварски крем
6 бр. яйца
2 ч.ч. брашно
2 ч.ч. захар
6 с.л. олио
2 ванилии
щипка бакпулвер
1 с.л. какао
За крема:
500 мл прясно мляко
1 ч.ч. захар
6 бр. яйца
10 г желатин
200 г сметана
1 ванилия
Блатове: Белтъците се разбиват със захарта на сняг, прибавят се другите съставки. Изпичат се два блата от сместа на слаба фурна.
Крем: Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване и се прибавят към затопленото мляко. Загрява се на водна баня при непрекъснато бъркане около 10 минути. Охлажда се и се прибавят разбитите на сняг белтъци, затопления желатин (предварително накиснат в малко вода), разбитата сметана и ванилията. Блатовете може да се сиропират, а украсата е според случая.
Торти и сладкиши
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари