Лесни сладкиши с ягоди

вход през zajenata.bg
435025

Ягодов пудинг

750 мл прясно мляко
500 г едри ягоди
200 г бишкоти
1 ванилия
настърганата кора на 1 лимон
5 бр. яйца
250 г пудра захар

Ягодите се изчистват и се измиват. След това се варят на слаб огън със 125 г захар около 10 минути. Млякото се сгорещява и се смесва с разбитите с вилица яйца, ванилията, лимоновата кора и 80 г захар. В намазана с масло тавичка се нареждат пласт бишкоти, наръсват се с част от млечната смес и се изсипват ягодите. Отново се нареждат бишкоти и всичко се залива с останалата млечна смес. Пече се в умерена фурна около 1 час и се обръща в тортена чиния. Преди сервиране пудингът се поръсва с останалата захар.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Ягоди
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft