Рецепти за супи за студеното време

вход през zajenata.bg
104202

Агнешка супа

 600г агнешко месо
 2 1/2л вода
 2 глави лук
 3 моркова
 2 стръка целина
 100г ориз
 2 супени лъжици джоджен
 3 яйца
 сок от 2 лимона
 сол
 черен пипер

Начин на приготвяне:
Сложете месото и водата да заврят.
Оберете пяната няколко пъти, след това намалете огъня.
Нарежете лука и целината на дребно, морковите на кръгчета.
Прибавете ги към агнешкото.
Подправете на вкус със сол и черен пипер.
Оставете супата да къкри около 2 часа, докато месото се отдели от костите.
Изваждате месото, нарязвате го на парченца, като преди това махате костите и тлъстините.
Върнете месото в тенджерата.
Оставете го да заври и прибавете ориза.
Варете още 10 минути.
Изключете огъня и прибавете джоджена.
Отделно разбийте яйцата на пяна, сипете лимоновия сок и , чаша от бульона.
Разбъркайте добре.
Застройте супата, като бъркате непрекъснато, без да завира.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft