Телешко варено
Агнешка супа
Крем супа с пилешко
Супа пилешко
Пилешка супа
Супа със свинско и картофи
Супа със свинско и зелев сок
Супа със свинско
Супа с кайма
Супа топчета с картофи
Супа със свинско
свинско месо - 60 гр.
мас - 5 гр.
праз - 20 гр.
моркови - 20 гр.
целина - 10 гр.
зеле - 20 гр.
картофи - 70 гр.
кисело мляко - 30 гр.
яйца - 1 бр.
магданоз - 4 гр.
сол - 3 гр.
Месото нарязано на дребни парчета, се залива със студена вода и се слага да ври. Отпенва се и се посолява, след което се вари на слаб огън до полуомекване.
Прибавя се запръжката приготвена от мазнината и дребно нарязаните праз, моркови, целина и зелето нарязано на ивички и след около 15 минути – картофите нарязани на кубчета.
Готовата супа се застройва с киселото мляко и яйцето. Поръсва се с със ситно нарязан магданоз.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари