Телешко варено
Агнешка супа
Крем супа с пилешко
Супа пилешко
Пилешка супа
Супа със свинско и картофи
Супа със свинско и зелев сок
Супа със свинско
Супа с кайма
Супа топчета с картофи
Супа със свинско и зелев сок
2-3 л зелев сок
1 стък праз лук
400 г шарено свинско месо
1 с.л. брашно
фиде
2 бр. яйца
магданоз
Зелевият сок се разрежда с вода в зависимост от това колко е солен. В него се слага месото да поври нарязано на 2-3 едри парчета. Докато ври месото се отпенва. След като месото е почти сварено се изважда в чиния и като изстине се нарязва на малки късчета. Празият лук се нарязва на ситно и се слага в зелевият сок, след като е извадено месото. Слага се и брашното разтворено в малко вода. Да поври 15 минути и се слага нарязаното месо и фидето. след като се свари всичко се добавя нарязания магданоз и накрая се застройва с яйцата.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари