Телешко варено
Агнешка супа
Крем супа с пилешко
Супа пилешко
Пилешка супа
Супа със свинско и картофи
Супа със свинско и зелев сок
Супа със свинско
Супа с кайма
Супа топчета с картофи
Супа с кайма
кайма - 300 гр.
бульон - 3 л.
червени чушки - 400 гр.
картофи - 300 гр.
лук - 200 гр.
доматено пюре - 100 гр.
бяло вино - 100 мл.
брашно - препечено 20 гр.
масло - 100 гр.
олио - 80 гр.
чубрица - 5 гр.
сол - 20 гр.
Каймата и ситно нарязаният лук се задушават в олиото, като често се разбъркват. Прибавят се доматеното пюре и виното и се разрежда с горещия бульон.
Картофите се обелват и се нарязват на дребни кубчета. Нарязват се и почистените чушки и заедно с картофите се задушават в половината сгорещено масло.
Задушените зеленчуци се сипват във врящата супа. Овкусява се със чубрица и сол.
Готовата супа се сгъстява с препеченото брашно и се отстранява от огъня.
Залива се с останалото разтопено масло.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари