11 Март 2013
52365
Салата от леща
Бобена салата
Хумус рецепта
Патладжани със сусам
Гъбена супа
Червена леща с кокосово мляко
Крем супа от тиквички
Баница с картофи
Баница с картофи
1 пакет (500 гр.) фини точени кори
4 големи картофа (500 гр.)
100 мл. маргарин
50 мл. зехтин
1 ч.л. чубрица
сол на вкус
Картофите се обелват и сваряват. Докато са още топли се заливат със зехтина и се намачкват с вилица. Прибавя се чубрицата и сол на вкус. Върху две кори едновременно се разпределя част от поизстиналата плънката, завиват се на охлюв и се подреждат в тавичка, намазана с маргарин. По същия начин се процедира с останалите кори и плънка, до получаването на вита баница. Маргаринът се разтопява и се разпределя върху баницата. По желание може да се поръси с чубрица. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до зачервяване (около 35 минути).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари