11 Март 2013
52356
Салата от леща
Бобена салата
Хумус рецепта
Патладжани със сусам
Гъбена супа
Червена леща с кокосово мляко
Крем супа от тиквички
Баница с картофи
Хумус рецепта
400 гр. сварен нахут или консерва
50 гр. сусамов тахан
50 мл. зехтин
1 ч.л. чесън на прах
½ ч.л. кимион
сол на вкус
за поръсване:
зехтин
лимон
червен пипер
Приготвяне:
Нахутът се пасира, заедно с тахана, чесъна, кимиона и солта. Ако е прекалено гъст се добавят няколко лъжици от водата, в която е врял. Сервира се в подходяща чиния. Поръсва се с червен пипер и се полива с няколко с.л. зехтин и лимон. Може да се украси с няколко зрънца сварен нахут.
Сервира се със зелени чушки и арабски питки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари