11 Март 2013
52356
Салата от леща
Бобена салата
Хумус рецепта
Патладжани със сусам
Гъбена супа
Червена леща с кокосово мляко
Крем супа от тиквички
Баница с картофи
Червена леща с кокосово мляко
500 гр. червена леща
400 мл. кокосово мляко
1 глава червен лук
1 морков
3 с.л. зехтин
2-3 скилидки чесън
½ ч.л. джинджифил на прах
½ ч.л. къри
½ ч.л. кимион
½ ч.л. чили (на люспи)
сол на вкус
Лукът, морковът и чесънът се нарязват на ситно и се задушават последователно в зехтина. Прибавят се 2,5 литра вода, измитата леща и подправките. Оставя се да ври на слаб огън под капак за 15 минути и се прибавят кокосовото мляко и сол на вкус. Похлупва се и се оставя да ври за още 15 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари