11 Март 2013
52356
Салата от леща
Бобена салата
Хумус рецепта
Патладжани със сусам
Гъбена супа
Червена леща с кокосово мляко
Крем супа от тиквички
Баница с картофи
Бобена салата
0,5 кг бял едър боб (тип Гигант)*
2 глави лук
200 мл. зехтин
4 с.л. ябълков оцет
1 ск. чесън
½ ч.л. сух джоджен
½ ч.л. чубрица
сол на вкус
Бобът се накисва в студена вода за една нощ, след това се сварява и отцежда. Лукът се нарязва на полумесеци и се запича на сух тефлонов тиган за няколко минути. Чесънът, зехтина, оцета и подправките и се пасират и се разбъркват с боба (не трябва да е топъл, за да не се разкашка). Хубаво е да преседи около час преди консумация.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари