6 Май 2012
1241417
Лесни какаови бисквити
Виенски бисквити
Бисквити Таралежки
Бадемови бисквити
Домашни ореховки
Бисквити с орехи и мед
Шоколадови бисквити
Портокалови бисквити
Бисквити с шипков мармалад
Домашни бисквити с ванилия
Бисквити Таралежки
125 г краве масло, 75 г пудра захар, 2 яйца, 250 г брашно, ванилия, 100 г нарязани бадеми.
Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се един по едни жълтъците и брашното. Замесва се тесто. Правят се топчета с големина на орех. Потапят се в разбит белтък и се овалват в нарязани бадеми (орехи). В средата се натискат с пръст и се слага вишна от сладко. Изпичат се до розово в намазана тава в умерена фурна и се овалват с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари