6 Май 2012
1241432
Лесни какаови бисквити
Виенски бисквити
Бисквити Таралежки
Бадемови бисквити
Домашни ореховки
Бисквити с орехи и мед
Шоколадови бисквити
Портокалови бисквити
Бисквити с шипков мармалад
Домашни бисквити с ванилия
Шоколадови бисквити
2 яйца, 150 г захар, 300 г мед, 200 мл олио, 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, 250 г брашно, 250 г мармалад от шипки, 100 г шоколад.
Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се медът, олиото, содата и брашното. Замесва се тесто с твърдост, подходяща за точене. Разточва се кора с дебелина 1/2 см и с малка чашка се изрязват кръгчета. Изпичат се в намазана тава в умерена фурна и се слепват две по две с мармалад от шипки. Отстрани се намазват с разтопен шоколад и се овалват в смлени орехи. Отгоре се поръсват леко с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари