6 Май 2012
1241410
Лесни какаови бисквити
Виенски бисквити
Бисквити Таралежки
Бадемови бисквити
Домашни ореховки
Бисквити с орехи и мед
Шоколадови бисквити
Портокалови бисквити
Бисквити с шипков мармалад
Домашни бисквити с ванилия
Виенски бисквити
125 г краве масло, 3 твърдо сварени жълтъка, 60 г пудра захар, 60 г счукани бадеми, 1-2 счукани карамфилчета. малко настъргана лимонова кора и сок от лимон, 250 г брашно.
Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се сварените жълтъци, пасирани през сито, счуканите бадеми, подправките и брашното. Замесва се тесто. Разточва се кора с дебелина 6-7 мм и се режат формички. Нареждат се в тава, намазана с масло. Изпичат се в умерена фурна. Леко се поръсват с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари