6 Май 2012
1241432
Лесни какаови бисквити
Виенски бисквити
Бисквити Таралежки
Бадемови бисквити
Домашни ореховки
Бисквити с орехи и мед
Шоколадови бисквити
Портокалови бисквити
Бисквити с шипков мармалад
Домашни бисквити с ванилия
Домашни ореховки
2 белтъка, 120 г пудра захар, 1 супена лъжица оцет, 320 г смлени орехи, 100 г нарязани орехи.
Белтъците се разбиват на сняг със захарта. От този крем се оставят 2 супени лъжици, а в останалия се прибавя оцетът и се бърка още. Прибавят се орехите. Получава се тесто, което се разделя на 4 части. От всяка част се правят 20 топчици. Нареждат се в тава, намазана с масло и посипана с брашно. Отгоре се поръсват с нарязани орехи и се шприцоват с оставения крем от белтъка. Пекат се в умерена фурна, без да се зачервяват.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари