26 Януари 2012
515100
Омлет с гъби и газирана вода
Ризото със зеленчуци
Омлет по сръбски
Пикантни пилешки шишчета
Лучена каша
Боб по венециански
Панирани шницели от риба
Мариновани пилешки шницели
Пиле със зеленчуци и фиде
Риба със соев сос
Броколи с пиле и сметана
Омлет с шунка и кашкавал
Боб по венециански
Продукти:
400 гр варен боб
200 гр паста
1 глава лук
1 морков
1 целина
70 гр. пушен бекон
зеленчуков бульон
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Изцеждаме боба и го сваряваме в нова вода, в затворена тенджера, докато се свари добре.
Междувременно запържваме лука, моркова, целината и бекона. Изцеждаме боба, слагаме
половината от него в пасатора, смесваме полученото пюре с останалия цял боб, добавяме
запържените зеленчуци, няколко черпака бульон и сол. Варим на много слаб огън за 15-20 минути,
накрая изсипваме пастата и оставяме да се досвари (за още 5-10 минути). Сервираме и поръсваме
порциите обилно с черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари