26 Януари 2012
515077
Омлет с гъби и газирана вода
Ризото със зеленчуци
Омлет по сръбски
Пикантни пилешки шишчета
Лучена каша
Боб по венециански
Панирани шницели от риба
Мариновани пилешки шницели
Пиле със зеленчуци и фиде
Риба със соев сос
Броколи с пиле и сметана
Омлет с шунка и кашкавал
Риба със соев сос
Продукти:
4 риби
50мл. лимонов сок
6с.л. соев сок
2- 3щипки сол
1 ч.л. червен пипер
30мл. зехтин
4 листа маруля
1 вр. копър
10 маслини
1 лимон
Почистените риби се овкусяват със смесените лимонов сок и соев сос. Оставят се около половин час в хладилника. Рибите се слагат заедно със соса в намаслена тавичка. Поръсват се със сол и червен пипер, заливат се със зехтин, покриват се с фолио и се слагат да се пекат. След около 20- 30мин. фолиото се сваля. Рибите се сервират върху лист маруля и се гарнират с копър, маслини и резени лимон.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари