Какво да сготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
515077

Броколи с пиле и сметана

Продукти:

350 гр. пилешки бон филета
2 скилидки чесън, нарязани
200 гр. броколи, нарязани по дължина на стеблата
1 ч.ч. пилешки бульон
1 с.л. царевично брашно
1 с.л. мед
кората на половин лимон и сокът от целия
1 пълна шепа кашу, печено

В загрят тиган с незалепващо покритие сложете филенцата и изпечете 2-3 минути, докато се зачервят и от двете страни. Извадете ги и на тяхното място сложете броколите и чесъна. Покрийте и задушавайте още две минути, докато омекнат. Смесете бульона, царевичното брашно и меда и прибавете така приготвената смес към броколите. Изчакайте докато се сгъсти и добавете пилешките филенца, лимоновия сок и настърганата кора и кашуто. Разбъркайте и сервирайте веднага с гарнитура задушен басмати ориз. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft