26 Януари 2012
515077
Омлет с гъби и газирана вода
Ризото със зеленчуци
Омлет по сръбски
Пикантни пилешки шишчета
Лучена каша
Боб по венециански
Панирани шницели от риба
Мариновани пилешки шницели
Пиле със зеленчуци и фиде
Риба със соев сос
Броколи с пиле и сметана
Омлет с шунка и кашкавал
Броколи с пиле и сметана
Продукти:
350 гр. пилешки бон филета
2 скилидки чесън, нарязани
200 гр. броколи, нарязани по дължина на стеблата
1 ч.ч. пилешки бульон
1 с.л. царевично брашно
1 с.л. мед
кората на половин лимон и сокът от целия
1 пълна шепа кашу, печено
В загрят тиган с незалепващо покритие сложете филенцата и изпечете 2-3 минути, докато се зачервят и от двете страни. Извадете ги и на тяхното място сложете броколите и чесъна. Покрийте и задушавайте още две минути, докато омекнат. Смесете бульона, царевичното брашно и меда и прибавете така приготвената смес към броколите. Изчакайте докато се сгъсти и добавете пилешките филенца, лимоновия сок и настърганата кора и кашуто. Разбъркайте и сервирайте веднага с гарнитура задушен басмати ориз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари