Шкембе чорба с агнешко
Шкембе чорба от воденички
Шкембе чорба с телешко
Бърза Шкембе чорба
Агнешка шкембе чорба със свински крачета
Класическа шкембе чорба
Шкембе чорба с готово шкембе
Бърза Шкембе чорба
агнешко шкембе - 1 бр.
лук - пресен 1 връзка
масло - 4 с. л.
брашно - 2 с. л.
червен пипер
чесън
оцет
сол
Изчистеното агнешко шкембе се сварява и нарязва на малки кубчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината, добавя се брашното и се изпържва до златисто. Слага се червеният пипер и бульонът.
Като заври, се добавя предварително изпърженото в малко масло и посолено шкембето. Ври 10 - 12 мин.
Подправя се със счукан чесън и оцет.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари