Рецепти за шкембе чорба

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Шкембе чорба от воденички
270138

Шкембе чорба от воденички

500 г пилешки воденички
1 л прясно мляко
олио
сол
червен пипер
чесън
оцет
Приготвяне:

• Пилешките воденички се изчистват и измиват много добре.
• Сваряват се в подсолена вода (най-добре в тенджера под налягане).
• Изваждат се воденичките и се нарязват на ситно.
• Бульонът се прецежда и се връща при воденичките.
• Налива се прясното мляко и се добавя сол на вкус.
• Ври още 10-15 минути.
• В съд се загрява олио, добавя се червен пипер, обърква се бързо, да не загори и се излива в супата.
• Отделно се приготвя чесън с оцет, който се добавя по желание.  

1
2
3 4 5 6 7
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft