Шкембе чорба с агнешко
Шкембе чорба от воденички
Шкембе чорба с телешко
Бърза Шкембе чорба
Агнешка шкембе чорба със свински крачета
Класическа шкембе чорба
Шкембе чорба с готово шкембе
Шкембе чорба от воденички
500 г пилешки воденички
1 л прясно мляко
олио
сол
червен пипер
чесън
оцет
Приготвяне:
• Пилешките воденички се изчистват и измиват много добре.
• Сваряват се в подсолена вода (най-добре в тенджера под налягане).
• Изваждат се воденичките и се нарязват на ситно.
• Бульонът се прецежда и се връща при воденичките.
• Налива се прясното мляко и се добавя сол на вкус.
• Ври още 10-15 минути.
• В съд се загрява олио, добавя се червен пипер, обърква се бързо, да не загори и се излива в супата.
• Отделно се приготвя чесън с оцет, който се добавя по желание.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари