Рецепти за шкембе чорба

вход през zajenata.bg
270138

Бърза Шкембе чорба

агнешко шкембе - 1 бр.

лук - пресен 1 връзка
масло - 4 с. л.
брашно - 2 с. л.
червен пипер
чесън
оцет
сол

Изчистеното агнешко шкембе се сварява и нарязва на малки кубчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината, добавя се брашното и се изпържва до златисто. Слага се червеният пипер и бульонът.

Като заври, се добавя предварително изпърженото в малко масло и посолено шкембето. Ври 10 - 12 мин.

Подправя се със счукан чесън и оцет.  

1 2 3
4
5 6 7
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft