Рецепти за вкусен кебап

вход през zajenata.bg
106131

Бърз кебап

олио
2-3 глави кромид лук
2-3 домата
червен пипер
2 с. л. брашно
няколко зърна черен пипер

1-2 дафинови листа
1 консерва русенско варено
магданоз
Приготвяне:

• Лукът се нарязва, а доматите се бланшират и обелват.
• Нарязват се на парченца и заедно с лука се изпържват в олиото.
• Прибавят се червеният пипер и брашното, долива се топла вода и се оставя да поври на тих огън.
• Пускат се зърната черен пипер, дафиновите листа и след 10 минути се прибавя русенското варено, нарязано на хапки.
• Бързият кебап се поръсва с нарязан на дребно магданоз и се оставя да ври още 2 минути. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft