11 Юли 2012
106131
Бърз кебап
Агнешки кебап
Друсан кебап
Винен кебап
Лесен кебап
Чомлек с телешко
Кебап-кавърма
Кебап с ориз
Кебап с гъби
Бърз кебап
олио
2-3 глави кромид лук
2-3 домата
червен пипер
2 с. л. брашно
няколко зърна черен пипер
1-2 дафинови листа
1 консерва русенско варено
магданоз
Приготвяне:
• Лукът се нарязва, а доматите се бланшират и обелват.
• Нарязват се на парченца и заедно с лука се изпържват в олиото.
• Прибавят се червеният пипер и брашното, долива се топла вода и се оставя да поври на тих огън.
• Пускат се зърната черен пипер, дафиновите листа и след 10 минути се прибавя русенското варено, нарязано на хапки.
• Бързият кебап се поръсва с нарязан на дребно магданоз и се оставя да ври още 2 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари