Пролетните рецепти на баба със спанак

вход през zajenata.bg
215716

Бъркан спанак

спанак - 500 г, масло - 80 г, лук - 1 глава, чесън - 4 скилидки, сирене - 150 - 200 г бяло, бульон - 1/2 кубче зелен чуков, яйца - 1 - 2 броя

Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете скълцаните лук и чесън.

Отделно попарете почистения спанак, отцедете го, нарежете при желание и добавете към лука и чесъна на котлона.

Оставете всичко да се готви за около 10 минути, като разбърквате периодично.

След това добавяте натрошеното сирене, а след 1-2 минути и яйцата.

Отново разбъркайте спанака за няколко минути се снемете от огъня. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft