19 Февруари 2012
1403885
Мусака с кайма и кисели краставички
Чушки с ориз, кайма и бял сос
Бьрза мусака
Зеле с кайма и ориз
Шницели
Пълнени кюфтета
Картофи с кайма
Птичи гнезда
Пържени кюфтета с доматен сос
Бьрза мусака
1 кг. картофи
500гр. каима смес
2 глави лук
два домата
1 морков
черен пипер
червен пипер
чубрица
1 яйце
1/2 коф. кисело мляко
3 лъжици брашно
Начин на приготвяне:
Картофите нарязани на ситно, лука сьщо, доматите и морковите на ренде и всичко останало заедно с каймата се обърква с вода. Водата почти да покрие продуктите, слага се 2,3 супени лъжици олио и се пече. Прави се заливка от 1 яйце, 1/2 коф. кисело мляко и 3 лъжици брашно. Залива се 15 мин преди да е готова.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари