19 Февруари 2012
1403881
Мусака с кайма и кисели краставички
Чушки с ориз, кайма и бял сос
Бьрза мусака
Зеле с кайма и ориз
Шницели
Пълнени кюфтета
Картофи с кайма
Птичи гнезда
Пържени кюфтета с доматен сос
Пълнени кюфтета
500 гр. кайма
1 гл. лук
1 ч.л. ронена чубрица
1 яйце 1 филия бял хляб (без кората)
кимион
черен пипер
50 гр. кашкавал
1 яйце
Начин на приготвяне:
Омесвате каймата с настъргания лук, чубрица, кимион, яйцето и накиснатия в вода и изстискан филия хляб, като за кюфтета. Сварявате яйцето, и го натрошавате, след това взимате, малко кайма разстилате я като за мекица, слагате малко яйце и настърган кашкавал, и го затваряте, пържите в нагорещена мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари