19 Февруари 2012
1403867
Мусака с кайма и кисели краставички
Чушки с ориз, кайма и бял сос
Бьрза мусака
Зеле с кайма и ориз
Шницели
Пълнени кюфтета
Картофи с кайма
Птичи гнезда
Пържени кюфтета с доматен сос
Шницели
500 гр. кайма
100 гр. кашкавал
50 мл. прясно мляко
черен пипер
чесън на прах
1 с.л. универсална подправка "Маги"
за панировка:
галета
2яйца
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Всичко се смесва, като кашкавалът се настъргва. Сместа се оставя да престои около 1 час. След това се панират и се пържат в горещо олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари