19 Февруари 2012
1403867
Мусака с кайма и кисели краставички
Чушки с ориз, кайма и бял сос
Бьрза мусака
Зеле с кайма и ориз
Шницели
Пълнени кюфтета
Картофи с кайма
Птичи гнезда
Пържени кюфтета с доматен сос
Чушки с ориз, кайма и бял сос
1 кг. чушки
1 п. кайма
1 ч. чаша ориз
1/2 кисело мляко
3 с.л брашно
пресен лук
черен пипер
сол
пресен джоджен
копър .
Начин на приготвяне:
В дълбок тиган запържваме пресния лук, каймата на парченца, ориза, 1 ч.л. от брашното, 1 ч.л. сол и подправките. Слага се малко вода да омекне ориза. С готовата смес се пълнят чушките нареждат се в тенджера и се заливат с вода. Варят се 40 мин., на бавен огън. Когато вече са готови, сварени чушките към бульона се слага киселото мляко с брашното, бърка се да клокне и сгъсти соса. Добър апетит.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари