Вкусни рецепти с кайма

вход през zajenata.bg
1403881

Зеле с кайма и ориз

половин зелка
400гр. кайма
1 чаена чаша ориз
малка глава лук
1 чаша червено вино
зехтин
чубрица
червен пипер ако не е кисело зелето се слага малко лимонена киселина

Начин на приготвяне:
Зелето се нарязва и се вари около половин час с виното, червения пипер и малко вода в тенджера под налягане. Отделно в тиган се задушават лука, каймата, ориза и чубрицата със зехтина. След това всичко се изсипва в тава до напълно запичане. Пожелание 5 мин преди да се извади от фурната може да се прибави счукани скилидки чесън за аромат. Добър апетит!

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft