13 Август 2012
117461
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
500 г пилешко филе
100 г препечено сусамово семе
МАРИНАТА
50 мл олио
60 мл соев сос Light
50 мл лимонов сок
2 ч. л. мед или кафява захар
1/2 ч. л. смлян кориандър
1 ч. л. горчица
2 капки сос Табаско
• Месото се нарязва на кубчета.
• Всички продукти за маринатата се смесват и се разбиват с вилица.
• Месото се маринова минимум 2 часа.
• Изважда се и се подсушава.
• Нанизва се на шишове и се запича на грила (скара, тиган или във фурната) за 4 минути от всяка страна.
• Маринатата се кипва и се вари до сгъстяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари