13 Август 2012
117469
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
2 кг картофи
2 средни глави червен лук
2 скилидки чесън
1 с. л. мащерка, ситно нарязана
или 1 ч. л. суха мащерка
60 мл зехтин
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. смлян на едро черен пипер
• Картофите се измиват, обелват се и се нарязват на 4 части.
• Всяка глава лук се нарязва на 6 части.
• Чесъна се наситнява.
• Всичко се поставя в голяма тава и се разбърква.
• Фурната се загрява предварително до 220 С.
• Зеленчуците се пекат 1 час, като се разбъркват периодично.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари