13 Август 2012
117445
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
4 яйца
3 връзки зелен лук
100 мл олио
50 г краве масло
150 мл прясно мляко
100 г натрошено сирене
50 г кашкавал
1 ч. л. червен пипер
смлян черен пипер
сол
• Почистеният, измит и нарязан лук се задушава в тавичка до омекването му.
• Подправя със сол и смлян черен пипер.
• Разбърква се и се залива със смес от разбитите в млякото яйца, натрошеното сирене и дребно нарязаният магданоз.
• Отгоре се наръсват с настърганият кашкавал и люспици краве масло.
• Ястието се запича във фурна на 180- 200 С до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари