13 Август 2012
117445
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
СРЯДА Телешко пане
600 г телешки шол
100 г грис
сол
2-3 яйца
100 г галета
смлян черен пипер
олио или краве масло
• Телешкият щол се нарязва на порционни парчета, които леко се начукват.
• Поръсва се със смлян черен пипер и сол.
• Оставят се да престоят около 30 минути.
• Телешки медальони се овалват в грис и се начукват(това е най-добре да се прави между два слоя "свежо фолио").
• Отново се овалват в грис и отново се начукват.
• Яйцата се разбиват добре.
• Телешки медальони се панират в яйцата, след това в галета.
• В голям тиган се сгорещяват 1 с. л. краве масло заедно с 1 с. л. олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари