13 Август 2012
117445
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
4 изчистени пъстърви
4 с. л. меко краве масло
млян кимион
сол
• Пъстървите се измиват и подсушават.
• Посоляват се и се поръсват с кимион.
• Намазват се с 2 с. л. краве масло.
• Скарата се намазва с мазнина, за да не залепва рибата, след което се загрява.
• Пъстървите се пекат по 3 минути от всяка страна.
• Прехвърлят се в чинии и се заливат с останалото разтопено масло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари