Понеделник Постен ориз със спанак на фурна
Понеделник Свински ребра с мед
Вторник Лесни картофени кюфтета
Вторник Бързи шницели рецепта
Сряда Яйца по панагюрски рецепта
Сряда Пилешки шишчета в марината
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
Четвъртък Бяла риба със зеленчуци
Петък Мусака с тиквички
Петък Вкусни панирани телешки шницели
Вторник Лесни картофени кюфтета
2 ч. ч. (200 г) останало картофено пюре
1 малка глава кромид лук
шепа ситно нарязан зелен лук или див чесън
1 ч. ч. (100 г) натрошено краве сирене или Фета
1 яйце размер L
1-2 с. л. олио
брашно
сол
смлян черен пипер
• Лукът се обелва и настъргва на ситно ренде.
• Яйцето леко се разбива с вилица.
• В купа се разбъркват картофеното пюре, двата вида лук, сиренето и яйцето.
• В голям тиган се сгорещява 1 с. л. олио на среден огън.
• С набрашнени ръце се взима от картофената смес и се оформят големи топки.
• Сплескват се и се поставят внимателно в горещото олио.
• Пържат се по 2-3 минути от всяка страна до златист цвят.
• Ако е необходимо се долива олио за пържене.
• Картофените кюфтета се поднасят горещи със зелена салата.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари