Понеделник Постен ориз със спанак на фурна
Понеделник Свински ребра с мед
Вторник Лесни картофени кюфтета
Вторник Бързи шницели рецепта
Сряда Яйца по панагюрски рецепта
Сряда Пилешки шишчета в марината
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
Четвъртък Бяла риба със зеленчуци
Петък Мусака с тиквички
Петък Вкусни панирани телешки шницели
Вторник Бързи шницели рецепта
кайма - към 500 г, картофа - 4 - 5 броя средни, лук - 2 глави, средни, яйца - 2 броя, вода - 1 ч.ч.брашно - 1 ч.ч.сода - 1 ч.л. за хляб, черен пипер, червен пипер, чубрица, сол, олио
Приготвяне на Шницели с кайма и картофи
Почистете картофите и лука. Настържете ги на едро ренде.
Объркайте каймата с останалите продукти заедно с картофите и лука. Сложете сместа за 20 минути в хладилник.
С помощта на голяма лъжица гребвайте от сместа и оформяйте направо в тигана с предварително сгорещено олио.
Изпържете шницелите с кайма и картофи от двете страни. По желание може да намалите количеството вода, да оформяте с ръце плоски шницели и да ги овалвате в брашно, яйца и галета, след което да ги панирате.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари