Понеделник Постен ориз със спанак на фурна
Понеделник Свински ребра с мед
Вторник Лесни картофени кюфтета
Вторник Бързи шницели рецепта
Сряда Яйца по панагюрски рецепта
Сряда Пилешки шишчета в марината
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
Четвъртък Бяла риба със зеленчуци
Петък Мусака с тиквички
Петък Вкусни панирани телешки шницели
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
400 г консервиран фасул
1 яйце
2 с. л. краве масло
2-3 клончета магданоз
1/2 ч. л. сол
• Фасулът се отцежда.
• Яйцето се сварява, обелва се и се нарязва на дребни кубчета.
• Прибавя се към фасула.
• Сместа се полива със запърженото масло.
• Поръсва се с дребно нарязания магданоз.
• Зеленият фасул с яйца се поднася като топло предястие с гарнитура от хлебни крутончета, запържени или запечени в масло.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари