18 Юли 2012
399234
Салата с патладжани и домати
Кьопоолу
Имам Баялдъ
Гювечета с патладжани и гъби
Патладжани по гръцки
Патладжани в марината
Патладжани и чушки
Патладжани с кисело мляко
Пица с патладжани
Дип от патладжани
Дип от патладжани
1 (300 г) патладжан
70 г хлебни трохи
2 скилидки пресован чесън
1/4 връзка магданоз
2 ч. л. смлян кимион
1/2 ч. л. лют червен пипер
2 с. л. лимонов сок
60 г кисело мляко
• Фурната се загрява на 180-200 С.
• Патладжанът се изпича в огнеупорна тава непокрит за около 40 минути или докато омекне.
• Поставя се в найлонова торба, която се връзва.
• След 10 минути патладжанът се обелва и се нарязва на дребно.
• Прехвърля се в блендер с останалите продукти и се пюрира.
• Дипът от патладжани се покрива и се оставя да се охлади в хладилник преди сервиране.
Лесни ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари