31 Март 2012
469941
Багета в хлебопекарна
Пълнозърнест хляб с коприва
Млечен хляб в хлебопекарна
Бял хляб с яйце за хлебопекарна
Типов хляб с орехи и чесън в хлебопекарна
Хляб с маслини и чушки от машина за хляб
Тостерен хляб в машина за хляб
Доматен хляб в хлебопекарна
Доматен хляб в хлебопекарна
* 230 мл вода
* 2 с.л. доматено пюре (разбъркано във водата)
* 500 г брашно
* 1 с.л. захар
* 1 ч.л. сол
* 1 и 1/2 ч.л. суха мая
* 2 с.л. зехтин
* 2 ч.л. чубрица, мащерка, риган, босилек
* 1 глава червен лук
* 2 скилидки чесън
Червеният лук, нарязан на полукръгчета се запържва в зехтина. Пасираният чесън се слага при вече запърженият лук, разбърква се и се сваля от огъня. Останалите продукти се слагат в машината. Пуска се на основна програма за хляб. След звуковият сигнал се добавят лука, нарязани маслини и подправките.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари