Рецепти за хляб в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бял хляб с яйце за хлебопекарна
469936

Бял хляб с яйце за хлебопекарна

* 1 бр. яйце 1 бр. жълтък
* 500 г брашно
* 2 ч.л. захар
* 1 и 1/2 ч.л. сол
* 2 с.л. масло
* 1 ч.л. суха мая

Поставете яйцето в мерителната чашка и добавете количество вода толкова, че да се получи 300 мл. Хляба се приготвя както си е по спецификацията на машината, като се използва основна програма със средно опечена коричка. Получава се 750 г хляб.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft