31 Март 2012
469936
Багета в хлебопекарна
Пълнозърнест хляб с коприва
Млечен хляб в хлебопекарна
Бял хляб с яйце за хлебопекарна
Типов хляб с орехи и чесън в хлебопекарна
Хляб с маслини и чушки от машина за хляб
Тостерен хляб в машина за хляб
Доматен хляб в хлебопекарна
Бял хляб с яйце за хлебопекарна
* 1 бр. яйце 1 бр. жълтък
* 500 г брашно
* 2 ч.л. захар
* 1 и 1/2 ч.л. сол
* 2 с.л. масло
* 1 ч.л. суха мая
Поставете яйцето в мерителната чашка и добавете количество вода толкова, че да се получи 300 мл. Хляба се приготвя както си е по спецификацията на машината, като се използва основна програма със средно опечена коричка. Получава се 750 г хляб.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари