31 Март 2012
469936
Багета в хлебопекарна
Пълнозърнест хляб с коприва
Млечен хляб в хлебопекарна
Бял хляб с яйце за хлебопекарна
Типов хляб с орехи и чесън в хлебопекарна
Хляб с маслини и чушки от машина за хляб
Тостерен хляб в машина за хляб
Доматен хляб в хлебопекарна
Млечен хляб в хлебопекарна
* 600 г брашно с набухвател
* 1 бр. яйце
* 340 мл прясно мляко
* 2 ч.л. суха мая
* 1 ч.л. сол
* 1 ч.л. мед
В кошничката на хлебопекарната се поставят първо разбитото яйце и млякото, Прибавят се солта и меда. Изсипва се брашното с маята. Включва се на програма Basic, градуси силно. След 3 часа хлябът се изважда, покрива се с кърпа и изстива върху решетка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари