Рецепти за вкусен кебап

вход през zajenata.bg
106131
Друсан кебап

Друсан кебап

750 г свинско месо
80 г свинска мас (олио)
4-5 (300 г) кромид лук
5 бр люти чушки
черен пипер
сол
магданоз

• Месото, нарязано на малки парченца, се задушава в мазнината до полуомекване.
• След което се прибавят дребно нарязаният лук и лютивите пиперки.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер.
• Похлупват се с капак.
• Задушават се, докато поомекне лукът, като от време на време съдът се тръска (друса) с двете ръце.
• Готовият друсан кебап (Тутракан) се поднася поръсен със ситно нарязан магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft