11 Юли 2012
106131
Бърз кебап
Агнешки кебап
Друсан кебап
Винен кебап
Лесен кебап
Чомлек с телешко
Кебап-кавърма
Кебап с ориз
Кебап с гъби
Друсан кебап
750 г свинско месо
80 г свинска мас (олио)
4-5 (300 г) кромид лук
5 бр люти чушки
черен пипер
сол
магданоз
• Месото, нарязано на малки парченца, се задушава в мазнината до полуомекване.
• След което се прибавят дребно нарязаният лук и лютивите пиперки.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер.
• Похлупват се с капак.
• Задушават се, докато поомекне лукът, като от време на време съдът се тръска (друса) с двете ръце.
• Готовият друсан кебап (Тутракан) се поднася поръсен със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари