Печени хрупкави картофки
Супа от картофи с праз
Картофи с бекон
Картофи с наденица
Задушени картофи
Солени картофи
Картофи с масло
Картофи с подправки на фурна
Задушени картофи
500 г картофи
60 г (4 с. л.) краве масло
60 мл (1/4 ч. ч.) вода
ситно нарязан копър
сол
• Картофите се обелват, измиват и подсушават.
• Поставят се в тенджера или дълбок тиган.
• Прибавят се маслото и водата.
• Посоляват се на вкус.
• Захлупват се и се задушават 20 минути на умерен огън.
• Разбъркват ce внимателно с дървена лъжица, за да не се разкашкат.
• Готовите задушени картофи се поръсват с копър.
• Поднасят се самостоятелно или с риба или месо.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари