Печени хрупкави картофки
Супа от картофи с праз
Картофи с бекон
Картофи с наденица
Задушени картофи
Солени картофи
Картофи с масло
Картофи с подправки на фурна
Солени картофи
4 картофи
2 с. л. брашно
1 ч. л. сол
щипка кайенски пипер
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Фурната се загрява на 210 С.
• Картофите се измиват добре с четка.
• В плоска чиния се разбъркват брашното, солта и пиперите.
• Необелените и леко навлажнени картофи се овалват в брашното.
• Нареждат се на едни ред в огнеупорна тава.
• Пекат се 60-80 минути.
• Картофите се поднасят като гарнитура към месо или като самостоятелно блюдо със зелена салата.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари