Печени хрупкави картофки
Супа от картофи с праз
Картофи с бекон
Картофи с наденица
Задушени картофи
Солени картофи
Картофи с масло
Картофи с подправки на фурна
Картофи с бекон
500 гр картофи
1 ч. л. горчица
3 резена бекон
• Картофите се измиват и се сваряват до готовност.
• Разрязват се на две, като кръглата страна се подрязва, за да може половинката да стои.
• Плоската страна се намазва с горчицата.
• Резени бекон се нарязват на ивички 2х4 см.
• С тях се покрива плоската страна на картофите и се закрепва с клечка за зъби.
• Преди сервирането се запича във фурна, докато беконът не стане хрупкав и кафяв.
• Картофите с бекон се поднасят веднага.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари