Печени хрупкави картофки
Супа от картофи с праз
Картофи с бекон
Картофи с наденица
Задушени картофи
Солени картофи
Картофи с масло
Картофи с подправки на фурна
Картофи с масло
1 кг картофи
40 г краве масло
1/2 ч. л. ким
1 връзка магданоз
сол
Приготвяне:
• Картофите се остъргват и се измиват.
• Слагат се в съд с гореща подсолена вода (да се покрият).
• Кипват се.
• Половината от водата се отлива.
• Към останалата се прибавя кимът.
• След като омекнат, картофите се заливат с разтопеното масло.
• Картофите се поръсват със ситно нарязания магданоз.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари